Keurmerk kwaliteit laat je zien

Na de eerste fase van het opstellen van het kwaliteitshandboek hebben we in 2017 een positieve evaluatie ontvangen. Daarmee voldoen we voor onze landelijke vereniging aan de kwaliteitsstandaarden die de federatie hanteert.

Als nieuwe onderneming kunnen we na één jaar volledig in werking te zijn geweest een nieuwe audit aanvragen. Dit hebben we gedaan. Door een externe auditor wordt onze onderneming beoordeeld in het kader van werken conform de geldende wet en regelgeving, interne procedures, klanttevredenheid en klantgerichtheid. We hebben er hard aan gewerkt en zijn er trots op dat we in  2018 het kwaliteitskeurmerk van de Federatie Landbouw en zorg behaald.

 

Klanttevredenheidsonderzoek 2019

Als zorgaanbieder willen we graag weten hoe onze deelnemers denken over onze begeleiding. Daarom voeren we ieder jaar een tevredenheidsonderzoek uit. Dit doen we door middel van een schriftelijke enquête die met naam of anoniem kan worden ingevuld.

Als zorgboerderij hebben we over 2019 een rapportcijfer 8,2 gekregen. Een mooi cijfer vinden we zelf. 

Als u meer wilt weten over hoe dit cijfer tot stand is gekomen klikt u op de onderstaande link voor een verslag van het onderzoek.

Verslag%20tevredenheidsonderzoek%202019.pdf